Levering

Leveringstid er typisk 1-2 hverdage. Vi bestræber os på at afsende varerne senest dagen efter bestilling.Ved bestilling inden kl.12 afsender vi samme dag. Postdanmark leverer typisk fra dag til dag, men påregn altid en ekstra dag.

WHY-NOT sørger for levering med Post Danmark. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den forventede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. WHY-NOT kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender WHY-NOT naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 4-5 dage.
Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.


 Whynot  -  Røjlevej 28  -  5792 Årslev
Tlf. 65 93 25 41  -  E-mail: info@whynot.dk  -  CVR-nummer: 11 73 71 45